Möbelvård

Det är viktigt att rengöra och skydda sina möbler för att de ska hålla så länge som möjligt! Vi är rädda om vår jord och vår miljö, då måste vi vårda och ta tillvara på det som finns! Rengör och ytbehandla dina möbler med Leather masters produkter för bästa resultat. Nedan ser du de produkter vi har i vår butik, självklart kan vi ta hem andra produkter ur deras sortiment om du så önksar. Vi kan också skicka produkterna hem till dig om du bor en bit bort. Ring eller maila oss så hjälper vi dig!

textil clean and protect

Textile clean & protect 

 

Detta kit innehåller rengöring och impregnering för dina textilmöbler. Kitet innehåller dessutom vår populära textilguide för textilier, med tydliga instruktioner för hur man bäst får bort de vanligaste fläckarna.

Rengör och skyddar man sina möbler, håller de sig fräscha längre. Ta hand om både dina möbler och miljön på samma gång! 

 

Innehåll: 2x400 ml, svamp, duk och fläckguide

Pris: 455:-

Textile Protection

 

Textilimpregnering som effektivt skyddar dina textilier mot vätskor. Den gör dessutom att textilien blir lättare att göra ren om olyckan är framme.

Textile Protection är en produkt som skyddar alla typer av textila material från väta och smuts av olika slag. Produkten gör det lätt att avlägsna smuts, samt att textilen inte blir blöt. Produkten skall användas utomhus eller i väl ventilerade rum. Flaskan är konstruerad för att ge en optimal spraybild och droppstorleken vilket förhindrar dimbildning vid applicering. Ytan bör rengöras innan den skyddas med Textile Protection. 

 

Innehåller: 500ml

Pris: 234:-

textil protect

Leather clean & protect

 

Leather Masters äldsta och mest beprövade kit för möbelvård, innehåller mild rengöring och effektiv skyddskräm för läder. Används för skötsel av anilin, semianilin och täckfärgat läder.

Vi rekomenderar att produkterna används för regelbunden skötsel och vård av läder (ej nubuck/mocka/bycast) gärna 6-12ggr/år. Soft Cleaner är en mild och skonsam rengöringsvätska för läder. Leather protection cream används efter väl rengjort läder. Krämen ökar tåligheten mot fläckar och spill. Förbättrar slitstyrkan samt bibehåller lädret mjukt och smidigt. 

 

Innehåll: 2x 400ml, svamp och duk

Pris: 377:-

lädervård
bil interiör rengöringskit

Interior leather care

 

En komplett bilvårdprodukt för regelbunden skötsel och vård av läderklädda bilsäten (ej mocka/nubuck). Innehåller en läderrengöring för klädseltvätt samt en läderkräm för att skydda bilklädseln mot fläckar och spill samt reducerar lädrets åldrande. Båda produkterna är vattenbaserade. 

 

Innehåll: 2x 400ml, svamp & duk samt beskrivning.

Pris: 382:-

Clean wool & hair 

 

Rengörings- och konditioneringsmedel för ulltyger, fårskinn samt de flesta hårklädda skinn och hudar. Medlet är fritt från enzymer, blekmedel och fosfater. Motverkar statisk elektricitet.

Innehåll: 400ml

Pris: 239:-

 

Ull rengöring

Fulgentin

 

Fulgentin är ett rengörings- och polermedel grundat på mineraloljor med små tillsatser av alifatiska kolväten och destillerat vatten.

Du kan på ett enkelt sätt rengöra och polera alla hårda ytor med ett och samma polish och få ett lysande resultat. Fungerar utmärkt på trä, plast, målade ytor, metall och mycket mer.

Allt du behöver göra är att:

Fukta en trasa med fulgentin, torka bort fett och smuts.

Efterpolera med en torr trasa eller trassel.

 

Fulgentin är:

  • Fritt från silikon, vilket innebär att de inte lämnar någon form av beläggning kvar på ytan när du efterpolerat.
  • Fritt från slipmedel, gör att du kan använda det på alla hårda ytor, så ofta du önskar utan att skada ytbehandlingen.
  • Fritt från syror, viktigt om du använder polish på stenytor exempelvis marmor som är mycket känsligt för syratillsatser.
  • Fulgentin innehåller inga animaliska produkter.

 

 Besök vår butik eller kontakta oss via mail om du önska beställa.